Konserter 2024/2025

Laddar...

We did not find any events for Melissa Horn in 2024/2025.

 • Om Melissa Horn

  Efter att Melissa Horn gjort succé i Så Mycket Bättre åkte hon ut på en stor turné 2022, sammanlagt blev det mäktiga 58 konserter i stora konserthus och sommarscener runt om i Norden. Våren 2024 spelade Melissa Horn och hennes band i ett antal storstäder runt om i Norden. Turnén blev helt utsåld, bland annat 11 slutsålda kvällar på Södra teatern i Stockholm.

  Sommaren 2024 väntar en stor turné med bland annat två kvällar på klassiska Mosebacketerrassen i Stockholm.  

  Melissa Horn är en av Sveriges största och mest uppskattade artister. Hon har med sina målande texter om kärlek och relationer berört en stor publik med sin musik i över 15 år. Hösten 2021 kunde vi se henne i Så Mycket Bättre och versionen av Cherries ”Lämna han” berörde Sverige på djupet. Tolkningen blev snabbt en radiofavorit och har streamats över 20 miljoner gånger på Spotify. Under det efterföljande året gjorde Melissa närmare 60 konserter, många utsålda till sista plats. Publikens gensvar var fantastiskt och efter flera album som sålt både guld och platina, flera Grammisnomineringar och topplisteplaceringar, så är det fortfarande turnéerna som betyder allra mest för Melissa. 

   

Lyssna på Melissa Horn

Boka Melissa Horn

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Melissa Horn och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Melissa Horn hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för Melissa Horn
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Kontakt

Agent/Artistfrågor:

Nyhetsbrev - Sajna upp dig nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer!