Konserter 2024/2025

Laddar...

We did not find any events for Mattis in 2024/2025.

 • Om Mattis

  Med en imponerande karriär som sträcker sig över ett decennium på den svenska hiphopscenen har Mattis blivit en etablerad kraft. Hans lyriska konstnärskap balanserar skört poetiska berättelser med vardagsrealismens råa ärlighet, vilket fångar både hjärtat och sinnet hos lyssnaren. Mattis skapar en unik blandning när han smälter samman ord och musik – en genreöverskridande upplevelse som är lika klar som glas men samtidigt omöjlig att helt definiera.

  Efter den kritikerrosade debuten med albumet ”Ett tag till” har Mattis fortsatt att skapa vågor i musikvärlden. Med ytterligare ett till album i bagaget och ett stort antal uppträdanden runt om i Sverige har han cementerat sitt rykte som en poetisk galjonsfigur och en unik liveupplevelse.

  Men Mattis är inte bara en framstående artist – han är även en konceptuell kreatör. Vid sidan av sitt eget konstnärskap driver han bolaget MVH, en tvärkonstnärlig plattform som rör sig mellan text, musik, formgivning och litteratur. Med Mattis i spetsen är framtiden för svensk konst ljus och full av oändliga möjligheter.

  I sann Mattis-anda kommer konserterna att spraka av energi, överraskningar och gästframträdanden. Mattis bjuder in till en oförglömlig konsertupplevelse där han levererar det han gör bäst – en perfekt balans mellan kraftfulla framträdanden och intim kontakt med publiken.

Lyssna på Mattis

Boka Mattis

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Mattis och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Mattis hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för Mattis
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Kontakt

Agent/Artistfrågor:

Nyhetsbrev - Sajna upp dig nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer!