Konserter 2024/2025

Laddar...

We did not find any events for Mattias Alkberg in 2024/2025.

 • Om Mattias Alkberg

  I bandet The Bear Quartet, i olika andra konstellationer och som soloartist har Mattias Alkberg gett ut 30 album på lika många år. Han har också hunnit ge ut en rad diktsamlingar och gjort tusentals spelningar.

  15 mars 2024 kommer albumet DRAKE. Producerat av Tomas Bäcklund Thuneström i Luleå. Mixad av Isabel Gracefield (Dua Lipa) i London och mastrad av Dale Becker (Young Thug, Doja Cat, SZA) i Los Angeles. 

  I början av januari kom första smakprovet, låten FEMTIOÅRIG MAN. 

  Mattias Alkberg föddes 1969 i Boden och är bosatt i Luleå. Han är låtskrivare, artist och författare.

  Som författare och låtskrivare gör Alkberg ofta en slags balansakt vid ruinens brant, på både ett personligt och ett samhälleligt plan. Inför detta intar han dubbla positioner: han välkomnar katastrofen men gör det med ett envetet motstånd. Han ger sig aldrig när det kommer till att ge upp ännu en gång. Alkberg var sångare och gitarrist i The Bear Quartet som skivdebuterade 1992, samma år publicerades hans första diktsamling Separerade ägg. På senare tid är han framförallt känd för sina soloalbum, sin poesi och som frontman i punkbandet Södra Sverige.

  Alkberg har gjort många scenföreställningar genom åren: Alla är sämst 2018, Om känslor och sånt skit 2019 och Mattias Alkbergs Begravning på Dramaten 2013 som också blev en konsertfilm på SVT.

   

Lyssna på Mattias Alkberg

Boka Mattias Alkberg

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Mattias Alkberg och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Mattias Alkberg hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för Mattias Alkberg
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Kontakt

Agent/Artistfrågor:

Nyhetsbrev - Sajna upp dig nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer!