Konserter 2024/2025

Laddar...

We did not find any events for Markoolio in 2024/2025.

 • Om Markoolio

  Med en blandning av hybris och överskottsenergi skrev han in sig i historieböckerna från dag ett. Hösten 2023 gick Markoolio in i ett fullsatt Annexet i Stockholm som ett svårslaget fenomen och genomförde Sveriges största klubbspelning. Det blev ljudlig allsång till ”Sola och bada i Piña Colada”, ”Vi drar till fjällen”, ”Mera mål” men också till nyare hits som ”Kassanova”.

  Med humor och befriande självdistans har Markoolios närvaro i den svenska artistfloran blivit en självklarhet, för att inte säga nödvändighet. Sedan debuten 1998 har han ett pärlband av brakhits som ”Sola och bada i Piña Colada”, ”Vi drar till fjällen”, ”Mera mål” och ”Ingen sommar utan reggae”. 20 år efter att han genomförde den numera legendariska konserten i en helt utsåld Globen gjorde han det igen, 2019 fyllde han än en gång arenan och bevisade att han är en ostoppbar maskin. Marko ”Markoolio” Lehtosalo är älskad av alla.

  Under 2023 har karriären tagit ytterligare fart i TV4s succéprogram ”Marko & Irma” där han bygger ett hus till sin mamma och visar att humorn och älskvärdheten är stor inom hela familjen Lehtosalo.

  Född i Finland, uppväxt i Orminge utanför Stockholm och med en sällsynt känsla för allsång snurrade han in i våra liv. Från att vara artist, till skådespelare och vidare till ett fenomen.

Lyssna på Markoolio

Boka Markoolio

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Markoolio och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Markoolio hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för Markoolio
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Kontakt

Agent/Artistfrågor:

Företagsevent:

Nyhetsbrev - Sajna upp dig nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer!