Måns Zelmerlöw

Konserter 2023/2024

Laddar...

We did not find any events for Måns Zelmerlöw in 2023/2024.

 • Om Måns Zelmerlöw

  Han behöver knappast någon presentation, Måns Zelmerlöw har gått från ungt popfenomen till en av Sveriges (och Europas) mest älskade artister. 

  Efter vinsten i Eurovision Song Contest 2015 med ”Heros” toppade Måns Zelmerlöw listorna i 21 länder och Europaturnén tog honom till slutsålda arenor i 22 storstäder. Att ”vår” Måns är en publikfavorit även på hemmaplan råder det inga som helst tvivel om med över 320 miljoner streams och flera dubbel och trippel-platina. Eurovison-vinnaren står för underhållning i världsklass och det blir garanterat allsång med charmören från Lund.

  Nu presenteras äntligen Måns Zelmerlöws första konserthusturné. Under mars och april 2023 kommer Måns att besöka över 20 svenska städer och framföra sin musik inför sittande publik*.

  ” … de känns otroligt kul att få ta med mig mitt fantastiska band och möta publiken på ett helt nytt sätt, ser så mycket fram emot vårens turne. ” – Måns

  Innan dess ser vi Måns tillsammans med Carola under deras glittrande julturné “A Grand X-mas” som kommer besöka några av Sveriges största arenor ända fram till jul. För bara en vecka sen släppte de även tillsammans den helt nyskrivna jullåten “Let’s Sing (It’s Christmas Time)”.

  Måns är ständigt aktuell och medverkar också i årets upplaga av TV4’s Så Mycket Bättre där han tolkar några av våra stora svenska artister. Hittills har han släppt låtarna “Faller” som är en tolkning av Molly Hammars “Tell Her” och “Sober”, en tolkning av Norlie KKV’s “Mer för varandra” och Hatar Dig” som är Daniela Rathanas stora låt.

  * Stående publik i Trollhättan.

Lyssna på Måns Zelmerlöw

Boka Måns Zelmerlöw

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Måns Zelmerlöw och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Måns Zelmerlöw hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för Måns Zelmerlöw
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Kontakt

Agent/Artistfrågor:

Företagsevent:

Nyhetsbrev - Signa upp nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer!