Konserter 2024/2025

Laddar...

We did not find any events for Lucianoz in 2024/2025.

  • Om Lucianoz

    Lucianoz är den skönsjungande dansbandsstjärnan vi alla har väntat på. Han har sjungit så länge han kan minnas med budskapet att ”glädja andra människor med sin röst och närvaro”. Efter att ha släppt covern på Stefan Borschs klassiker ”Det är ju dej jag går och väntar på” på juldagen 2022 har Lucianoz fångat det svenska folket med sin unika röst och otroliga personlighet.

    Med sin musik vill Lucianoz förmedla kärlek till alla ute i landet. Han vill få dagens barn att gilla dansband och få folkparkerna tillbaka. Han vill se folk dansa och finna lycka till hans musik.

    Under semifinalen i Melodifestivalens semifinal 2023 såg vi Lucianoz hylla Pernilla Wahlgren med att spela hennes klassiker ”Picadilly Circus” live. Det var första gången tv-publiken mötte Lucianoz men vi är övertygade om att det inte var den sista gången. Han gjorde också stor succé när han blev inbjuden av Håkan Hellström till ett fullsatt Stadion i Stockholm sommaren 2023.

Lyssna på Lucianoz

Boka Lucianoz

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Lucianoz och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Lucianoz hos oss

  • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
  • Exklusivt bokningsbolag för Lucianoz
  • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Kontakt

Agent/Artistfrågor:

Företagsevent:

Nyhetsbrev - Sajna upp dig nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer!