Loulou LaMotte

Konserter 2024/2025

Laddar...

We did not find any events for Loulou LaMotte in 2024/2025.

 • Om Loulou LaMotte

  2023 medverkade Loulou återigen i Melodifestivalen med egenskrivna låten ”Inga sorger”. Denna gång som soloartist för första gången. Låten plockades tidigt och direkt upp av Radio P4.

   

  2019 var året då skånska supersångerskan Loulou LaMotte klev in i framgångssagan The Mamas. 

  Sedan dess har vi sett henne i många olika TV-program och framför allt minns vi The Mamas storslagna vinst i Melodifestivalen 2020 med låten ”Move”.

  Loulous musikkarriär började ta fart långt före The Mamas blev verklighet. En del lärde känna Loulou genom hennes Idol-medverkan och i södra Sverige har hon för arrangörer länge varit lokalkändis. Hennes stora genomgrott kom dock först med The Mamas och deras medverkan i Melodifestivalen. Första gången i samband med John Lundviks bidrag ”Too Late For Love” där de var med och sjöng John Lundvik till vinst 2019. I och med detta fick Loulou och hennes The Mamas representera Sverige vid den stora Eurovision Song Contest i Tel Aviv. Bidraget slutade med en Topp5-placering men framför allt var det där och då som gruppen officiellt bildades för att fortsätta i eget namn.

  Året därpå ställde The Mamas upp i tävlingen i eget namn och svenska folket och den internationella juryn tog emot dem med öppna armar och röstade dem hela vägen till vinst igen! Eurovision uteblev det året till följd av pandemin. 2021 deltog trion på nytt med låten ”In the Middle” som igen slutade på pallplats med en Topp3-placering.

  2022 började Loulou LaMotte återigen släppa musik som soloartist på svenska. I ett fint samarbete med några av Sveriges bästa och mest framgångsrika låtskrivare och producenter har hon hunnit släppa 3 svenska singlar; ”Hela vägen hem” och ”Miljonär” samt julsingeln ”Jul med dig”.

   

Lyssna på Loulou LaMotte

Boka Loulou LaMotte

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Loulou LaMotte och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Loulou LaMotte hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för Loulou LaMotte
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Kontakt

Agent/Artistfrågor:

Företagsevent:

Nyhetsbrev - Sajna upp dig nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer!