Lizette Lizette

Konserter 2021/2022

Laddar...

We did not find any events for Lizette Lizette in 2021/2022.

 • Om Lizette Lizette

  Den icke-binära artisten Lizette Lizette har sedan debutskivan ”Queerbody” 2017 haft en stadigt växande fanbase både i Sverige, Tyskland och USA. I februari 2019 släppte Lizette Lizette sitt andra album ”NON” och våren 2020 släpptes singeln ”Scorpio”.

  ”Fy fan vad bra den här låten var! Det hände saker i mig som det är ovanligt att det händer när jag lyssnar på musik”, utbrast Tina Mehrafzoon i P3s Musikguiden. ”Sensuell, skön klubbmusik” sammanfattade Fredrik Strage sin hyllning i TV4s Nyhetsmorgon och drog paralleller till både Madonna och 80-talets gayvärld i New York. ”Lizette Lizette är råcool med en unik punk-estetik och mjuk sångröst, en kombo som jag gärna infinner mig i” skrev Nöjesguiden och plockade fram en glad gubbe som betyg.

  Själv beskriver Lizette Lizette sitt svala men tunga sound med ”som Enya går på Berghain” med hänvisning till etnodrottningen och den legendariska festborgen i Berlin. Live är det en upplevelse i sig, Lizette delar scen med vouge-dansare och nyskapande projektioner. Under våren 2019 har hen gjort flera bejublade stopp, bland annat som förband till megahypade Kite på Arbis i Norrköping. Såväl svenska som brittiska QX hyllar faktumet att ”NON” handlar om att definiera sig som ickebinär och Lizette Lizette gjorde nyligen stora intervjuer med båda magasinen. Musikvideon hade svensk premiär på SVT:s PSL och internationell premiär på ansedda sajten Katblut. Lovorden har kommit från alla möjliga håll, klassiska Billboard, BON Magazine, Aftonbladet Musik, Zero Magazine och Pop Justice är några värda att nämnas lite extra.

   

  Pressmaterial

Boka Lizette Lizette

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Lizette Lizette och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Lizette Lizette hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för Lizette Lizette
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Agent