Konserter 2023/2024

Laddar...

We did not find any events for Lisa Howard in 2023/2024.

 • Om Lisa Howard

  Den unga artisten och låtskrivaren Lisa Howard lämnade ett grått Stockholm för den soliga amerikanska västkusten för att hitta ny inspiration, nya toner och för att göra en förändring. Men det visade sig att det hon sökte efter inte fanns i USA. Lisa hörde talas om en utbildning för svenska låtskrivare i Västernorrland som hon sökte och kom in på. Hon lämnade USA, flyttade hem till Sverige och började skriva låtar på svenska.

  Lisa Howard är 26 år uppvuxen i Solna utanför Stockholm med en amerikansk pappa och en svensk mamma. Lisas texter berättar om de där svinjobbiga uppbrotten och kriserna, om utmaningarna hon möts av och känslan när man har tagit sig igenom mörkret och hittat ut på andra sidan. Det är grundfundamenten i Lisa Howards förtrollande musik.

  Jag tycker jag får fram känslan som jag vill förmedla med mina texter, de sätter en direkt bild och ton på vart man är. Som i texten ur singeln Ljuger För Mig; ”I hans gamla trappuppgång, gråter för mig själv” eller ”Ja om du drog, skulle göra en Britney, raka mitt hår, ba supa ner mig, hamna på bår. Köpa upp hela kvarterets mentol”, fortsätter Lisa.

   

Lyssna på Lisa Howard

Boka Lisa Howard

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Lisa Howard och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Lisa Howard hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för Lisa Howard
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Kontakt

Agent/Artistfrågor:

Företagsevent:

Nyhetsbrev - Signa upp nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer!