Linnea Henriksson

Konserter 2022/2023

Laddar...

We did not find any events for Linnea Henriksson in 2022/2023.

 • Om Linnea Henriksson

  Förbered er på en äkta käftsmäll till liveupplevelse – Linnea Henriksson åker på turné! I sommar ger hon sig ut med hela bandet och sina fantastiska låtar, både favoriterna vi kan utantill och nya låtar som ingen fått höra till dess.

  Gåshud, glädje och en unik scennärvaro. Det är så vi känner Linnea Henriksson oavsett om hon rör oss till tårar i Så Mycket Bättre eller programleder Melodifestivalen. Under pandemin gav hon oss trösterika ”Det kommer en tid” och i sommar är den äntligen här. Med det är också Linnea tillbaka där hon själv kallar hemma – på scenen.

  ”Det brända kaffet på bensinstationerna, den pirriga känslan i logen och euforin som ska skrikas ut från scenen. Jag älskar allt med turné och längtar så otroligt mycket efter att få hänga med publiken och bandet igen. Den här sommaren är fokus att komma nära, nu när så mycket handlat om precis tvärtom, och jag kommer spela på många platser jag älskar och velat tillbaka till. Senast jag var i Örebro bjöd publiken självmant upp varandra för pardans i extranumret och i Stockholm var det till och med allsång när publiken gick ut genom portarna och vidare ut i natten. I sommar skapar vi nya minnen! FATTA, va underbart!” – Linnea Henriksson

  ”Den genuina glädjen över att stå på scen förmedlas inte bara genom Henrikssons sprudlande energi. Utan också genom hennes berörande samtal med publiken låtarna emellan.” – Gaffa 

  ”Det här kaxigt, ärligt och naket. Ett uppträdande som kräver åtminstone hälften av världens superlativ.”  – Norran 

  ”Jag låter mig hänges. Öset. Svänget. Inlevelsen. Det här är riktigt, riktigt bra.” – BT

  ”Varmt, innerligt och färgsprakande är några ord som ramar in Linnea Henrikssons konsert.” – Blekinge Läns Tidning

  Pressmaterial

Lyssna på Linnea Henriksson

Boka Linnea Henriksson

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Linnea Henriksson och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Linnea Henriksson hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för Linnea Henriksson
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Kontakt

United Stages Nyhetsbrev - Signa upp nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer spännande nyheter från våra artister.