Linnea Henriksson

Linnea Henriksson kommer från Halmstad och är en svensk popsångare och låtskrivare.

Konserter 2024/2025

Laddar...

We did not find any events for Linnea Henriksson in 2024/2025.

 • Om Linnea Henriksson

  Linnea Henriksson kommer från Halmstad och är en svensk popsångare och låtskrivare. Hennes musik har spelats över 250 miljoner gånger, hon har både tagit emot prestigefyllda priser och lyckats bli både hyllad av kritiker och folkkär. Som liveartist är hon en av de mest hyllade för sin unika scennärvaro och kan göra vilken scen som helst till sin egen. Linnea låter sin publik komma riktigt nära, både genom sina starka och igenkännande låttexter och genom sitt personliga mellansnack. Under 2024 är Linnea Henriksson aktuell med två unika turnéer där hennes katalog presenteras på helt olika sätt.

  Linnea Henriksson åker ut på “Den romantiska turnén”

  “För att jag behöver få sjunga”, säger Linnea Henriksson om varför hon åker ut på en ny turné. Ibland är det inte mer komplicerat än så. I en tid där omvärlden är orolig och kylan fortfarande biter sig fast vill Linnea starta sommaren tidigt och ger sig ut på en försommarturné för att skapa en plats för sig själv och sin publik för att mötas på, samla kraft och känna glädje. Första stoppet är 10 maj i Gävle. Den romantiska turnén är en vacker och intim plats med liten musikalisk sättning där Linnea Henrikssons röst och texter får fullt fokus.

  Senare i höst åker Linnea Henriksson även ut med Norrbotten Big Band.

  Det blir ett spännande möte och kärt återseende när Linnea Henriksson gör gemensam sak med Norrbotten Big Band, ett av landets mest progressiva och spännande storband, för en efterlängtad Sverigeturné. Med sig har hon, utöver sin stora katalog, sitt liveband och publiken kommer både känna igen Linneas värld och höra låtarna som om det vore första gången. Premiären sker i Bollnäs 13 september.

Lyssna på Linnea Henriksson

Boka Linnea Henriksson

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Linnea Henriksson och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Linnea Henriksson hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för Linnea Henriksson
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Kontakt

Agent/Artistfrågor:

Företagsevent:

Nyhetsbrev - Sajna upp dig nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer!