Linda Bengtzing

Konserter 2024/2025

Laddar...

We did not find any events for Linda Bengtzing in 2024/2025.

 • Om Linda Bengtzing

  Linda Bengtzing blev ett välbekant ansikte för svenska folket i TV-serien Fame Factory 2005. Då hade hon redan jobbat inte mindre än 8 år för Wallmanskoncernen som showartist och servitris. Flera av de åren gjordes på turné. År 2005 tog hon sig även via Andra chansen till final i Melodifestivalen med tävlingsbidraget ”Alla flickor”. Efter detta har framgångarna fortsatt och hon kan numer räkna låtar som exempelvis ”Jag ljuger så bra”, ”Värsta schlagern” ” E de fel på mig” och ”Ett fyrfaldig hurra” till sin hitkatalog.

  Linda är en av våra allra mest omtyckta kvinnliga artister med ett gediget cv i underhållningsbranschen. Förutom 8 tävlingsbidrag i Melodifestivalen har hon gjort musikal, varit programledare i TV, släppt barnbok och medverkat i en mängd tv program och stora som mindre turnéproduktioner . I 2023 års Melodifestival var Linda även programledare i ”För, – och efterfesten” på SVT och SVT play.

  Energin är Lindas signum och ingen fest stannar när Linda kliver in på scenen. Erfarenheten från alla programledarjobb gör även Linda till en perfekt konfrencier.

   

   

Lyssna på Linda Bengtzing

Boka Linda Bengtzing

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Linda Bengtzing och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Linda Bengtzing hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för Linda Bengtzing
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Kontakt

Företagsevent:

Nyhetsbrev - Sajna upp dig nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer!