Konserter 2024/2025

Laddar...

We did not find any events for Lia Larsson in 2024/2025.

  • Om Lia Larsson

    Lia Larsson bor i Dalarna och är en av Sveriges mest populära profiler i Epa-scenen med sin musikaliska talang och starka närvaro på sociala medier. Efter ett otroligt nummer på Melodifestivalen 2024 hamnade låten “30 km/h” direkt på andra plats på Spotifys Top 50 – Sverige.

    Med över 400 000 TikTok-följare har hon snabbt blivit en ikon med sina kreativa danser till andra artisters låtar. Hon fick sitt stora genombrott med debutsingeln “Va Sa ’Ru (Russin På Russin Av)” (2022) som blev den mest streamade svenska jullåten år 2022 och toppade Sveriges virala topplista på Spotify. Följt av Epa-poplåtar som “FARA NER PÅ BYN”, “Edelweiss (EPA Remix)” och den stora hiten “BANKA BANKA” har hon inte bara klättrat på topplistorna utan också tagit henne till stora scener som Allsång på Skansen (2023). Med nästan 30 miljoner streams på Spotify på mindre än ett år har Lia Larsson befäst sin plats som en av Sveriges mest lovande talanger.

    Under 2024 har Lia hunnit släppa singlarna “FREDAG LÖRDAG”, “PSYKOPAT” och “NORRLAND”.

Lyssna på Lia Larsson

Boka Lia Larsson

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Lia Larsson och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Lia Larsson hos oss

  • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
  • Exklusivt bokningsbolag för Lia Larsson
  • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Kontakt

Agent/Artistfrågor:

Företagsevent:

Nyhetsbrev - Sajna upp dig nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer!