Lars Winnerbäck

Konserter 2023/2024

Laddar...

We did not find any events for Lars Winnerbäck in 2023/2024.

 • Om Lars Winnerbäck

  I över 20 år har Winnerbäck tagit med sig det svenska vemodet upp på scen och han räknas idag som en av landets absolut största artister. 2022 blir det sommarkonserter i slottsträdgårdar och arenor. På flera konserter följer Joel Alme med som special guest.

  Genom tolv studioalbum har Lars Winnerbäck satt ord på en hel generations känslor och myntat det kanske svenskaste ordet vi har: tandläkarväder. Senaste albumet “Eldtuppen” får räknas som ett av Winnerbäcks största och den efterföljande turnén fyllde arenor över hela landet. Sommaren 2022 blir det en turné tillsammans med det älskade bandet. En klassisk sommarturné, under bar himmel.

  Bandet på Sommarturné 2022 består av Jerker Odelholm (bas), Staffan Johansson (gitarr), Carl Ekerstam (gitarr), Therese Johansson (gitarr/sång), Jonna Löfgren (trummor) och Tomas Hallonsten (keyboard).

   

  Pressmaterial

Lyssna på Lars Winnerbäck

Boka Lars Winnerbäck

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Lars Winnerbäck och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Lars Winnerbäck hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för Lars Winnerbäck
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Kontakt

United Stages Nyhetsbrev - Signa upp nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer spännande nyheter från våra artister.