Konserter 2023/2024

Laddar...

We did not find any events for Kvarteret in 2023/2024.

 • Om Kvarteret

  Det är svårt att sitta still när man lyssnar på Kvarteret. De gör plats för precis alla känslor, de fula, fina, smutsiga och svåra.

  Bakom Kvarteret står Alice Genberg och Philip Spångberg som först möttes i Örnsköldsvik där de båda studerade till låtskrivare på musikmakarna. Det var efter ett uppdrag från skolan, där de blev ihopsatta i en grupp, som de fick en impuls att skriva något på svenska. Där och då kände de direkt att de hade hittat någonting speciellt.

  – Med Kvarteret vill vi skapa en värld som är lätt att känna igen sig i. Alla har befunnit sig i situationer där känslor skaver. Och alla får vi uppleva sånt som är vackert.

  Alice som är uppvuxen i Lerum utanför Göteborg, blev signad redan som 17-åring och var vokalist inom EDM-genren. Bland annat släppte hon singlar tillsammans med Nicky Romero och Tom Swoon.

  Philip kommer från Kvicksund, utanför Eskilstuna och har alltid varit intresserad av musik, men det var inte förrän han befann sig på civilingenjörs-linjen på högskolan som han förstod att han var på väg åt fel riktning. Ett avhopp och några år på diverse musik-utbildningar senare, är Philip idag aktuell som producent och låtskrivare för Kvarteret.

Lyssna på Kvarteret

Boka Kvarteret

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Kvarteret och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Kvarteret hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för Kvarteret
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Nyhetsbrev - Signa upp nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer!