Kleerup

Konserter 2022/2023

Laddar...

We did not find any events for Kleerup in 2022/2023.

 • Om Kleerup

  Musikgeniet Andreas Kleerup är tillbaka med albumet ”2”, där soundet andas mer ”Kleerup” än någonsin.

  Andreas Kleerup har blivit synonym med svensk elektropop. Den flerfaldigt Grammis-vinnande Kleerup har samarbetat med artister som Robyn, Lady Gaga, Moby, Teddybears och The Cardigans.

  Det internationella genombrottet kom 2007 tillsammans med Robyn och ”With every heartbeat”. Låten nådde nummer ett i England, topp 10 på flera listor över hela Europa och topp 30 på den största listan av dem alla, Billboard Hot 100 i USA. På hemmaplan låg singeln på försäljningslistan i hela 54 veckor. Producenten, kompositören, låtskrivaren och artisten Kleerup hade presenterat sig för världen.

  2008 kom debutalbumet ”Kleerup”. Hela sex Grammisnomineringar blev det och vinst i kategorierna Årets kompositör, Årets nykomling och Årets producent. På albumet samarbetade han med bland annat Lykke Li och Neneh Cherry.

  2010 utsåg tidningen NME honom till en av årets 20 hetaste producenter i världen. 2015 blev Kleerup folklig med sin medverkan i ”Så mycket bättre” där han gjorde oförglömliga tolkningar av så vitt skilda artister som Sven-Bertil Taube och Miriam Bryant.

  Pressmaterial

Lyssna på Kleerup

Boka Kleerup

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Kleerup och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Kleerup hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för Kleerup
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

United Stages Nyhetsbrev - Signa upp nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer spännande nyheter från våra artister.