Junior Brielle

Konserter 2021/2022

Laddar...

We did not find any events for Junior Brielle in 2021/2022.

 • Om Junior Brielle

  Det tog exakt 406 dagar. Den 8 maj 2020 släpptes ”Bäst i Sverige” och Junior Brielle var tillbaka. Om de någonsin varit borta.

  2018 var ett otroligt år för bröderna från Brunflo. “Årets debut” sa Fredrik Strage i Nyhetsmorgon om EPN ”Blod”, P3 utsåg dem till “Framtidens artist”. Singlarna “VM 94” och “Love” parkerade sig stadigt på radions listor och Spotifys mest prestigefyllda spellistor. Vi såg duon på DN Kulturs framsida och legendariska sport-journalisten Mats Nyström läste upp en krönika till bröderna i P3:s populära morgonprogram.

  Året därpå växte publiken och hyllningarna. Nominerade till en Grammis som Årets nykomling, uppträdde på samma Grammisgala och mottog GAFFA-priset för Årets genombrott. I mars 2019 släpptes debutalbumet ”Tampa”, en skiva som resulterade i en storm bland musikkritikerna. Sällan har en debut resulterat i så många recensioner och kulturkrönikor.

  2019 var också året när scenerna växte, Junior Brielle intog självklart Lollapalooza Stockholm. Duon förstärktes live med Wilma Wall och Jakob Kullberg (då Vita Bergen, nu producent på Studio 2007) på trummor respektive keyboard. Som turnéfinal sålde man ut Slaktkyrkan i Stockholm.

  Under 2020 väntar ny musik, singlarna ”Bäst i Sverige” och ”DBSR” är båda smakprov på vad som kommer. Bara analoga synthar, mer 80-tal.

  Videon till ”Bäst i Sverige” är inspelad på riktig film och alla effekter är målade direkt på filmnegativet.

   

   

  Pressmaterial

Boka Junior Brielle

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Junior Brielle och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Junior Brielle hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för Junior Brielle
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Agent