Junior Brielle

Konserter 2022/2023

Laddar...

We did not find any events for Junior Brielle in 2022/2023.

 • Om Junior Brielle

  Under hösten 2021 spelade Junior Brielle på Popaganda i Stockholm. Konserten blev en av festivalens stora samtalsämnen när lokalen fylles till bristningsgränsen. Junior Brielle bevisade att de är klara för de stora scenerna, och publiken visade att duon är deras nya favoriter.

  2018 var ett otroligt år för bröderna från Brunflo. “Årets debut” sa Fredrik Strage i Nyhetsmorgon om EPN ”Blod”, P3 utsåg dem till “Framtidens artist”. Singlarna “VM 94” och “Love” parkerade sig stadigt på radions listor och Spotifys mest prestigefyllda spellistor. Vi såg duon på DN Kulturs framsida och legendariska sport-journalisten Mats Nyström läste upp en krönika till bröderna i P3:s populära morgonprogram.

  Året därpå växte publiken och hyllningarna. Nominerade till en Grammis som Årets nykomling, uppträdde på samma Grammisgala och mottog GAFFA-priset för Årets genombrott. I mars 2019 släpptes debutalbumet ”Tampa”, en skiva som resulterade i en storm bland musikkritikerna. Sällan har en debut resulterat i så många recensioner och kulturkrönikor.

  2019 var också året när scenerna växte, Junior Brielle intog självklart Lollapalooza Stockholm. Som turnéfinal sålde man ut Slaktkyrkan i Stockholm.

  Under 2020 kom singlarna ”Bäst i Sverige” och ”DBSR”, båda smakprov på vad som kommer. Bara analoga synthar, mer 80-tal.

   

   

  Pressmaterial

Lyssna på Junior Brielle

Boka Junior Brielle

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Junior Brielle och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Junior Brielle hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för Junior Brielle
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

United Stages Nyhetsbrev - Signa upp nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer spännande nyheter från våra artister.