Konserter 2023/2024

Laddar...

We did not find any events for Junie in 2023/2024.

 • Om Junie

  I våras släppte Junie och Hanna Ferm låten ”Välkommen åter” som blev en stor sommarhit och har idag sålt GULD och legat #1 på radiolistan i Sverige. Under sommaren 2022 gjorde hon debut i Allsång På Skansen och var med på flera turnéstopp under RIX FM Festival.

  Bakom Junie står artisten och låtskrivaren Maia Wright som även har en artistkarriär på engelska under sitt eget namn. Under våren 2020 skrev Maia texter på svenska, något hon inte gjort tidigare, och en ny kreativ sida öppnades upp. Idén om att skapa ett artistprojekt påsvenska föddes och Junie kom till i samband med Norlie & KKV på singeln ”Komma över dig” (Studio It’s Hits), som idag har streamats över 20 miljoner gånger på spotify och är 2x platina i Sverige.

  Under våren har Junie varit ute på en omfattande klubbturné runtom i Sverige, och fler gig väntar i sommar. Senare i år släpper hon även sitt efterlängtade debutalbum. Stay tuned!

   

Lyssna på Junie

Boka Junie

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Junie och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Junie hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för Junie
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Kontakt

Agent/Artistfrågor:

Företagsevent:

Nyhetsbrev - Signa upp nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer!