Junie

Konserter 2022/2023

Laddar...

We did not find any events for Junie in 2022/2023.

 • Om Junie

  I januari släppte framtidslöftet Junie singeln ”Vi”. Låten speglar en långdragen kärleksstory mellan två personer som försöker släppa taget om varandra och gå vidare. De kommer alltid ha något speciellt mellan sig som inte går att hitta med någon annan, en stark önskan om att det till slut kan bli ”Vi” trots alla hinder på vägen.

  2020 var Junies debutår som artist. På grund av världssituationen har hon inte har spelat live så mycket som hon önskat men det gångna året har varit en framgångssaga på andra plan. Junies första släpp ”Komma över dig” (Spotify It´s Hits Recording) tillsammans med Norlie & KKV blev en sommarhit och har spelats över 13 miljoner gånger. ”Ett steg fram” blev det andra och sista släppet för Junie under debutåret och har i dagsläget spelats över 1,4 miljoner gånger. ”Ett steg fram” blev även en Tiktok-hit, där den låg etta i Norden och nu trea med totalt över 47 000 kreationer.

   

  Pressmaterial

Lyssna på Junie

Boka Junie

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Junie och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Junie hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för Junie
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

United Stages Nyhetsbrev - Signa upp nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer spännande nyheter från våra artister.