Konserter 2024/2025

Laddar...

We did not find any events for Julia Lov in 2024/2025.

 • Om Julia Lov

  Våren 2024 släpps EP:n ”Kyss mig snabbt i otakt” men redan nu är Julia Lov artisten i allas öron. Med över 123 000 lyssnare/månad och miljonstreams på Spotify händer popromantikern Julia Lov här och nu.

  När Julia Lov och Kid Eriksson (Tjuvjakt) fann varandra i studion uppstod magi. Tillsammans har de hittat ett musikaliskt uttryck som både är tidlöst och helt i tiden. Soundet de har mejslat fram hördes först på Julias debut-EP ”Stora drömmar säger aldrig goodbye” från 2023 och för tankarna till svensk ikonisk popmusik som den Veronica Maggio och Oskar Linnros skapade ihop, eller varför inte tidiga Mauro Scocco. Kids produktioner tar med Julia röst ut i ett landskap av organiska instrument och arrangemang, och med sitt skapande sällar de sig till skaran av förnyare av den svenska pop-genren.

  Som den dagdrömmare hon är, lever Julia Lov stora delar av sitt liv genom eskapismens lins. Med sin sköra och självklara röst beskriver hon sina innersta drömmar och i de detaljrika texterna skönjs inte sällan en viss desperation och självkritik. Julia vill skapa musik som tilltalar likasinnade; hopplösa romantiker som snarare lever i framtiden än i nuet.

  23-åriga Julia Lov från Stockholm har blivit något av en förebild för unga människor som kämpar med att våga vara sig själva. Hon brinner för jämställdhet och acceptans, allas rätt att tillåtas bejaka sin identitet utan att delas in i fack.

   

Lyssna på Julia Lov

Boka Julia Lov

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Julia Lov och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Julia Lov hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för Julia Lov
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Kontakt

Agent/Artistfrågor:

Nyhetsbrev - Sajna upp dig nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer!