Konserter 2023/2024

Laddar...

We did not find any events for Johnossi in 2023/2024.

 • Om Johnossi

  Ett av Sveriges bästa liveband och tillika Så Mycket Bättre-aktuella Johnossi meddelar nu att turnépremiären på anrika Cirkus i Stockholm 22 februari 2023 är helt slutsåld. För att möta det stora publiktrycket annonseras idag en extrakväll på Cirkus den 28 mars.

  Även spelningarna i Uppsala, Kristianstad och den ena kvällen i Göteborg är helt utsålda. Samtidigt växer turnén, förutom ett extradatum i huvudstaden så avslöjas det idag att Johnossi kommer till Kalmar den 23 mars.

  Biljetter till extradatum i Stockholm och Kalmar släpps torsdagen den 15 december 10:00.

  Hyllade Grammis- och P3 Guld vinnande rockduon släppte tidigare i år sitt sjunde album ”Mad Gone Wild” och spelade på både svenska festivaler, Kalas-turnén samt en lång Europaturné i somras. Detta är dock den första svenska klubbturnén sedan senaste albumet släpptes. Som förband tar de med sig nya artisten Boy Destroy.

  Sångaren John Engelbert har under hösten gjort succé i TV4s Så Mycket Bättre och där han tagit både de andra medverkande artisterna och TV-publiken med storm. Johnossis första tolkning ”Anxious Angel” (original av Maja Francis) gick direkt in på Spotify Topp 50 listans 3:e plats och hyllades av recensenterna. Lika uppmärksammad blev Johnossis arenarockversion av Måns Zelmerlöws gamla Eurovision-vinnarlåt ”Heroes”.

  Parallellt med Johnossis tolkningar har Darin fått en hit med sin Så Mycket Bättre-tolkning av Johnossis stora singel ”What´s The Point” som är en av de mest spelade låtarna på svensk radio just nu. Likaså har stjärnskottet Daniela Rathana framgångar med sin svenska tolkning ”Återvändsgränd” av Johnossis orginalsingel ”Dead End”.

  Johnossi gjorde sin första turné som förband till Soundtrack of Our Lives redan 2004 och har sen dess tagit sin enorma scenenergi och högoktaniga liveshow världen runt.

  Nu ser de fram emot att få möta sin stora svenska publik igen:

  – ”Vi trivs som allra bäst på scen och att ge allt vi har för vår publik. Längtar efter att återigen vända upp och ner på dygnet i ett par månader… Som förband tar vi denna gång med oss vår polare Boy Destroy.”

  Om Boy Destroy

  Göteborgaren Boy Destroy debuterade våren 2021 med sin internationellt hyllade ”Warpaint EP”. Han är en modern artist som flyter ganska fritt mellan genrer som alt-rock, punk pop och en del hiphop. Släppte alldeles nyligen sin nya singel ”Left Handed”.

   

Lyssna på Johnossi

Boka Johnossi

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Johnossi och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Johnossi hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för Johnossi
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Kontakt

Agent/Artistfrågor:

Företagsevent:

Nyhetsbrev - Signa upp nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer!