John Lindberg Trio

Konserter 2024/2025

Laddar...

We did not find any events for John Lindberg Trio in 2024/2025.

 • Om John Lindberg Trio

  John Lindberg Trio fortsätter sin evighetsturné även detta år!

  John Lindberg Trio har byggt sin fanbase the old fashioned way. Deras konstanta turnerande i snart femton år är ett envist arbete som befäst deras roll som Sveriges okrönta rockabillykungar. Idag har de en alltjämt växande skara anhängare, inte bara i Sverige och Skandinavien, utan även i länder som Tyskland och USA. Deras moderna tappning av klassisk rock n’ roll rymmer även influenser av blues och country, ett sound som de gräver djupare i på kommande releaser.

  De har placerat sig som topp 10 på den svenska albumlistan med sina fyra senaste album. De har 14 års intensivt turnérande i ryggen och åtta studioalbum. Ändå fortsätter John Lindberg Trio att stadigt växla upp.

  2023 släppte bandet sin senaste giv “Are You For Real?” med närvaro i riksmedia och klassiska format som b.la. Bingoloto. Under 2024 syns bandet som vanligt på de svenska vägarna och fyller svenska rockklubbar. Även att frontfiguren John Lindberg har återförenats med sin klassiska låtskrivarpartner Martin Engström som skrivit några av bandets största låtar, borgar gott inför stundande material.

Lyssna på John Lindberg Trio

Boka John Lindberg Trio

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för John Lindberg Trio och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka John Lindberg Trio hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för John Lindberg Trio
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Kontakt

Företagsevent:

Nyhetsbrev - Sajna upp dig nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer!