Joakim Lundell

Konserter 2023/2024

Laddar...

We did not find any events for Joakim Lundell in 2023/2024.

 • Om Joakim Lundell

  Multiartisten Joakim Lundell slog rekord 2017/2018 med fem singlar på Top 5 (varav två förstaplatser) samt streamingrekord med jättehiten ”All I need”. På 1,5 år har han streamat 130 miljoner på Spotify och albumet ”Feelings” (2018) har fortsatt ökningen och värvat nya skaror fans i USA, Asien och Europa. All Joakims musik bygger på  hans dramatiska liv och uppväxt, som flera hundra tusen svenskar också kunnat läsa om i storsäljande självbiografin ”Monster”.

  Under våren och sommaren 2018 blev Joakims historia och hela universum en sprakande visuell liveshow med premiär på Annexet i februari. En turné som växte under året till ett enormt publikklimax en sen natt i Åbo på Rock-off-festivalen, som Åländarna sent kommer att glömma.

  Joakim Lundell driver också Sveriges största inhemska Youtubekanal  ”Jocke & Jonna” som en vanlig svensk fredagskväll lockar en större publik än SVT och TV4 tillsammans. Han är utan tvekan en av landets största influencers. Med alla hitsinglarna i bagaget samt en liveshow utöver det vanliga med pyro, gäster och dansare fortsätter Joakim Lundell framåt med täta releaser.

   

  Pressmaterial

Lyssna på Joakim Lundell

Boka Joakim Lundell

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Joakim Lundell och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Joakim Lundell hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för Joakim Lundell
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

United Stages Nyhetsbrev - Signa upp nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer spännande nyheter från våra artister.