Joakim Lundell

Konserter 2023/2024

Laddar...

We did not find any events for Joakim Lundell in 2023/2024.

 • Om Joakim Lundell

  Multiartisten Joakim Lundell slog rekord 2017/2018 med fem singlar på Top 5 (varav två förstaplatser) samt streamingrekord med jättehiten ”All I need”. På 1,5 år har han streamat 130 miljoner på Spotify och albumet ”Feelings” (2018) har fortsatt ökningen och värvat nya skaror fans i USA, Asien och Europa. All Joakims musik bygger på  hans dramatiska liv och uppväxt, som flera hundra tusen svenskar också kunnat läsa om i storsäljande självbiografin ”Monster”.

  Under våren och sommaren 2018 blev Joakims historia och hela universum en sprakande visuell liveshow med premiär på Annexet i februari. En turné som växte under året till ett enormt publikklimax en sen natt i Åbo på Rock-off-festivalen, som Åländarna sent kommer att glömma.

  Joakim Lundell driver också Sveriges största inhemska Youtubekanal  ”Jocke & Jonna” som en vanlig svensk fredagskväll lockar en större publik än SVT och TV4 tillsammans. Han är utan tvekan en av landets största influencers. Med alla hitsinglarna i bagaget samt en liveshow utöver det vanliga med pyro, gäster och dansare fortsätter Joakim Lundell framåt med täta releaser.

   

Lyssna på Joakim Lundell

Boka Joakim Lundell

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Joakim Lundell och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Joakim Lundell hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för Joakim Lundell
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Kontakt

Företagsevent:

Nyhetsbrev - Signa upp nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer!