Konserter 2024/2025

Laddar...

We did not find any events for Jireel in 2024/2025.

 • Om Jireel

  Jireel åker på sin första Skandinavien-turné – final på Annexet i Stockholm 23 november

  26 april släpper Jireel ”Luanda”, den efterlängtade uppföljaren till succéalbumet ”MOTY” från 2022. I höst följer han upp genom att åka på sin allra första Skandinavien-turné. ”De senaste åren har jag märkt att musiken sprider sig utanför Sveriges gränser och att det finns en hel del fans i våra grannländer”, säger Jireel.

  Förra sommaren gjorde Jireel en stor Sverige-turné. I höst växlar han upp genom att expandera till hela Skandinavien.

  ”Jag kände att det var på tiden att möta publiken runtom i Skandinavien och göra spelningar i större format även där”, säger han.

  Nya albumet ”Luanda”, som släpps 26 april, ger oss en poppigare Jireel. Men också en mer återblickande Jireel. Över huvud taget har Jireel med nya plattan velat vara så transparent och ärlig som möjligt om saker han går igenom. En förklaring till att det i hög grad sker i form av olika nedslag i hans liv kan vara att han numera spenderar merparten av tiden utomlands, på Mallorca.

  ”Det får mig nog att skriva på ett annat sätt än tidigare, att det ger mig en annan distans till det jag upplevt. Spelar in gör också att det bara är lugnare där nere. Att jag inte längre är omgiven av samma stress har säkert också bidragit till den nya skivan är lite bredare, jag har liksom haft utrymme att våga ta det steget.”

  Albumet är också första fullängdaren som Jireel ger ut på sin helt egna label, Records by MOTY. Skivbolagsnamnet ganska självklart för någon som haft det som smeknamn i många år – från hans tidiga singelhit ”Man Of The Year” – och vars fans också identifierar sig med det namnet. ”Först och främst startar vi bolaget att få fram fler talanger”, säger Jireel. ”Men också för att jag ska kunna gå från att bara vara en artist till att ha ett eget skivbolag där jag kan växa tillsammans med andra artister.”

  Som bekant var ”MOTY” även titeln på Jireels förra album från 2022 som med hjälp av hitsen ”MANO”, ”WINNER” och ”SANTORINI” har samlat på sig mer än 50 miljoner lyssningar på Spotify, och vars framgång har tagit Jireel till en helt ny nivå som artist. Framgångarna har ingen märkbart stressande effekt på Jireel, snarare försöker han använda dem konstruktivt.

  ”Jag ser det mest som att det hjälper mig att förverkliga olika projekt som jag drömt om. Det ger mig möjligheter jag knappast hade haft annars.”

Lyssna på Jireel

Boka Jireel

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Jireel och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Jireel hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för Jireel
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Agent

Agent/Artistfrågor:

Företagsevent:

Nyhetsbrev - Sajna upp dig nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer!