Jesus Christ Superstar

Konserter 2023/2024

Laddar...

We did not find any events for Jesus Christ Superstar in 2023/2024.

 • Om Jesus Christ Superstar

  **JESUS CHRIST SUPERSTAR FLYTTAS FRAM**

  Ny period är maj-juni 2022. Alla biljettköpare är informerade via mail. Kontakta Ticketmaster/AXS med frågor ang. biljetter.

  Äntligen är det dags för fenomenen Peter Jöback och Ola Salo att stå på samma scen. Tillsammans kommer de att spela huvudrollerna, Jesus och Judas, i den hyllade rockmusikalen Jesus Christ Superstar som skrevs 1970 av Tim Rice och Andrew Lloyd Webber. Det blir en landsomfattande arenaturné under maj 2022.

  Peter Jöback och Ola Salo har under decennier hyllats för sin musikaliska begåvning. De har båda skördat stora musikaliska framgångar genom åren och anses idag vara två av Sveriges främsta artister. De har tidigare endast gjort ett gemensamt framträdande i Melodifestivalens andra chansen 2015, ett oerhört uppskattat och hyllat artistnummer. Nu ska de för första gången uppträda tillsammans i en stor produktion. Peter Jöback gör rollen som Jesus och Ola Salo, som tidigare spelat rollen som Jesus i flera uppsättningar av Jesus Christ Superstar iklär sig denna gång rollen som Judas.

  Uppsättningen av Jesus Christ Superstar blir därför en unik musikalisk sammansättning där två av landets främsta artister, tillsammans med stor ensemble, möts i en föreställning som är specialanpassad för de stora arenorna. En uppsättning som saknar tidigare jämförelser.

  Jesus Christ Superstar skrevs 1970 som en rockopera av Tim Rice och Andrew Lloyd Webber. Genom åren har Jesus Christ Superstar framgångsrikt spelats runt om i världen i såväl opera- som musikalformat. För regi och iscensättning står den erkända regissören Fredrik ”Benke” Rydman.

  Jesus Christ Superstar presenteras av United Stage och Live Nation i samarbete med The Really Useful Group Limited.

Lyssna på Jesus Christ Superstar

Boka Jesus Christ Superstar

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Jesus Christ Superstar och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Jesus Christ Superstar hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för Jesus Christ Superstar
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Kontakt

Företagsevent:

United Stages Nyhetsbrev - Signa upp nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer spännande nyheter från våra artister.