Jag heter inte Fredrik, jag heter Marisol!

Konserter 2021/2022

Laddar...

We did not find any events for Jag heter inte Fredrik, jag heter Marisol! in 2021/2022.

 • Om Jag heter inte Fredrik, jag heter Marisol!

  Jag heter inte Fredrik, jag heter Marisol!

  Hur är det att vara två, både man och kvinna? Att hela tiden leva vid gränsen mellan könen, att vara transvestit och leva med en känsla av evig kluvenhet? ”Jag heter inte Fredrik, jag heter Marisol!” är en föreställning på en dryg timme där författaren Fredrik Ekelund/Marisol M på ett lekfullt vis reder ut begreppen tillsammans med pianisten Annika Bjelk, en virtuos och genreöverskridande pianist, vars bidrag i föreställningen går att se som en musikaliskt kommenterande motstämma. 

  Föreställningen innehåller prator om transtillvaron men också dikter ur ”Läppstifterska” (Albert Bonniers förlag, 2020), sånger på sju språk och klassiska pianostycken av framför allt franska, kvinnliga kompositörer.

  Föreställningen är regisserad av Sven Kristersson, den egensinnige sångaren och komponisten, och är en unik föreställning eftersom det är första gången i Sverige som en transperson gestaltar sitt liv litterärt och musikaliskt från en scen.

Boka Jag heter inte Fredrik, jag heter Marisol!

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Jag heter inte Fredrik, jag heter Marisol! och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Jag heter inte Fredrik, jag heter Marisol! hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för Jag heter inte Fredrik, jag heter Marisol!
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Agent