Jag heter inte Fredrik, jag heter Marisol!

Konserter 2022/2023

Laddar...

We did not find any events for Jag heter inte Fredrik, jag heter Marisol! in 2022/2023.

  • Om Jag heter inte Fredrik, jag heter Marisol!

    Jag heter inte Fredrik, jag heter Marisol!

    Hur är det att vara två, både man och kvinna? Att hela tiden leva vid gränsen mellan könen, att vara transvestit och leva med en känsla av evig kluvenhet? ”Jag heter inte Fredrik, jag heter Marisol!” är en föreställning på en dryg timme där författaren Fredrik Ekelund/Marisol M på ett lekfullt vis reder ut begreppen tillsammans med pianisten Annika Bjelk, en virtuos och genreöverskridande pianist, vars bidrag i föreställningen går att se som en musikaliskt kommenterande motstämma. 

    Föreställningen innehåller prator om transtillvaron men också dikter ur ”Läppstifterska” (Albert Bonniers förlag, 2020), sånger på sju språk och klassiska pianostycken av framför allt franska, kvinnliga kompositörer.

    Föreställningen är regisserad av Sven Kristersson, den egensinnige sångaren och komponisten, och är en unik föreställning eftersom det är första gången i Sverige som en transperson gestaltar sitt liv litterärt och musikaliskt från en scen.

United Stages Nyhetsbrev - Signa upp nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer spännande nyheter från våra artister.