Isak Danielson

Konserter 2021/2022

Laddar...

We did not find any events for Isak Danielson in 2021/2022.

 • Om Isak Danielson

  Isak Danielson har, trots sin unga ålder, minst sagt hunnit göra ett ordentligt avtryck med sin dynamiska röst och sina starka texter. Hans mångmiljonstreamade katalog har under året dessutom nått platina och guld i Sverige på flertalet låtar.

  Nu åker Isak Danielson äntligen ut på vägarna, han börjar med att göra Darin sällskap på den akustiska turné han gör i oktober. Efter det blir det egna konserter runt hela landet, inklusive stopp i Norge. Över 2 miljoner lyssnare i månaden på Spotify har redan upptäckt Isak Danielson, missa inte honom live i höst!

  Pandemin satte stopp för hans första omfattande Sverigeturné som fått flyttats fram, men Isak har inte stått still för det. Två studioalbum samt en liveplatta har det hunnit bli under perioden. ”Remember to Remember Me” kom i april 2020 och senaste skivan ”Tomorrow Never Came” i mars i år.

  I april genomförde han en digital konsert från Södra teatern i Stockholm. Det blev succé med tittare från Nya Zealand, USA och allt där i mellan. Konserten resulterade senare i ett livealbum.

  Pressmaterial

Boka Isak Danielson

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Isak Danielson och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Isak Danielson hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för Isak Danielson
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Agent