Isak Danielson

Konserter 2021/2022

Laddar...

We did not find any events for Isak Danielson in 2021/2022.

 • Om Isak Danielson

  Isak Danielson har under vintern och tidig vår 2020 följt upp höstens gripande singel ”Silence” med hela fem singelsläpp.

  I en av singlarna, ”Light Up” ställer Isak upp dörren på vid gavel. Han berör på ett djupt personligt plan sin relation till ångest, en självupplevd kamp han haft under många år. Även om ämnet är mörkt så återfinns det ändå ljus i låten. Omfamnat mellan cinematiska stråkharmonier bär hans kraftfulla röst fram blottande verser och refränger som ingjuter styrka i budskapet, att ingen någonsin ska känna sig ensam i sin kamp med ångest.

  – Jag skrev den utifrån mina egna erfarenheter och svårigheter att leva med panikångest. Det känns viktigt att förmedla att det är helt naturligt och absolut inte ovanligt att uppleva ångest. Det var en av de första sakerna som hjälpte mig på min resa med att bli bättre, att veta att jag inte var ensam, förklarar Isak Danielson.

  Isak har, endast 22 år gammal, hunnit göra ett ordentligt avtryck med sin dynamiska röst och sina starka texter. Hans debutalbum Yours (2018) har legat närmare 40 veckor på svenska albumlistan och tillsammans med EP:n Run To You (2019) har Isaks musik passerat 80 miljoner lyssningar. Isak Danielsons publik växer ständigt, han har över 1,7 miljoner lyssnare i månaden på Spotify och mer än 100.000 prenumeranter på Youtube.

  Efter en smygstart på branschfestivalen By:Larm i Oslo i slutet av februari, inleddes vårturnén den 10 mars i Uppsala. Till hösten kommer bland annat Stockholm, Malmö, Göteborg samt Vasa i Finland kommer få besök.

   

  Pressmaterial

Boka Isak Danielson

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Isak Danielson och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Isak Danielson hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för Isak Danielson
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Agent