Konserter 2024/2025

Laddar...

We did not find any events for Imenella in 2024/2025.

 • Om Imenella

  Efter flera år i rampljuset har Imenella hittat ett mognare sound där hon omhuldar sin kärlek för pop utan att det är pop rakt av. Det blev tydligt på albumet Gemini som kom 2022. Sedan dess har hon även testat en rad olika sound, som senast med den internationella framgången ”Maa Ihi” som hon gör tillsammans med den somaliske rapparen Sharma Boy. Där blandar Imenella både svenska och somaliska i texten.

  Under 2024 väntar en rad singelsläpp, och i höst kan vi även se henne på Stadsteatern Husby i huvudrollen i pjäsen ”A”, som är skriven av prisbelönta författaren Nora Khalil.

  Hon är mer än redo att möta sin livepublik igen och det kommer droppas flera spännande nyheter under året. Stay tuned!

  2018 slår Imenella ner i Sveriges musikvärld med den stenhårda låten ”Moves”. Innan dess hade hon redan en karriär som professionell dansare, framför allt inom dancehall, och har turnerat världen över samt koreograferat flera svenska stjärnor som Linda Pira och Ant Wan.

  Hon har bjudit på flera hits genom åren, bland andra ”Chagga”, ”Fantasifull” och ”Badman flow”, och har även debutalbumet ”Gemini” i ryggen där hon bjöd in lyssnaren till hennes värld på ett väldigt personligt plan.

  Imenella vann en Grammis för Årets Nykomling 2019 och har sedan dess etablerat sig som en riktig entertainer. En mångfacetterad artist med egna shower, dansföreställningar, teater och numera även podden ”Driveru?”.

  En unik talang som med sin hunger och målmedvetenhet vågar testa nya saker och hela tiden utmanar gränser för vad som är en hiphopartist 2024.

Lyssna på Imenella

Boka Imenella

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Imenella och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Imenella hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för Imenella
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Kontakt

Agent/Artistfrågor:

Nyhetsbrev - Sajna upp dig nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer!