ICEKIID

Konserter 2022/2023

Laddar...

We did not find any events for ICEKIID in 2022/2023.

 • Om ICEKIID

  Färska ”Cinderella” streamades 70 000 gånger på 24 timmar. I vår är det dags för Sverige att upptäcka det danska fenomenet ICEKIID live!

  Det var med ”Blondiner og Brunetter” 2016 som Danmark fick upp ögonen för ICEKIID. Sedan dess har karriären bara gått åt ett håll, framåt. Debut-EP:n ”Afro Dansker” och en lång rad singlar har streamats över 50 miljoner på Spotify och ICEKIID har snabbt cementerat sin plats på den danska musikscenen. Just nu är han aktuell med singeln ”Cinderella”, som streamades 70 000 gånger under det första dygnet. Låten gick direkt in på Viral 50 i Danmark.

  Som sångare, rapartist och låtskrivare har ICEKIID skapat sitt helt unika sound och på sitt sätt skapat en helt egen genre inom dansk musik. Musikaliskt kännetecknas han av varmblodiga afrobeat som är den perfekta uppvärmningen för en utekväll. Live är ICEKIID känd för sina energiska uppträdanden och det råder ingen tvekan om att det blir fest!

  ICEKIID är Jermyn Creppy som föddes år 1996 i Köpenhamn, men hans rötter finns i Ghana.

   

Lyssna på ICEKIID

Boka ICEKIID

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för ICEKIID och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka ICEKIID hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för ICEKIID
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Kontakt

United Stages Nyhetsbrev - Signa upp nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer spännande nyheter från våra artister.