Konserter 2023/2024

Laddar...

We did not find any events for Huset in 2023/2024.

 • Om Huset

  HUSET är musikgruppen från Göteborg (där de sålt slut hemstadens ikoniska livescen Pustervik hela sju 7 gånger) med Johan Hammerlid i framkant och Eric Dahlqvist på backup vocals, keys och produktion. Gruppen lade grunden med sina första releaser 2013 och där bildades konstellationen HUSET.

  Unikt för bandet är deras live-uppsättning där Rasmus Bernestål på bas, Alexander Göransson på trummor och Jens Sellén på saxofon är med – något som speglas i deras singlar då produktionen till stor del är inspelad live. Med omnämningar i Sveriges hetaste musikbloggar, radio och TV har de haft premiärer i P3 samt gästat P4 och P3 din gata. Med flera turnéer runt om i Sverige har gruppen även gjort spelningar i Kanada, Kosovo, Köpenhamn och Oslo. De har gästats och gästat artister som Kapten Röd och Bennett. Trots att HUSET skriver och sjunger på svenska har spelningarna utomlands varit väldigt uppskattade för den energin och glädje de alltid levererar på scen.

  Huset släppte sitt debutalbum ”Glow” våren 2020 och deras låt ”Väntade på mig” roterade på P3 i sex veckor. Under 2021 har det dansats i soluppgången till ”Cava & Camel blå”, gråtits till ”Lämna några ärr” och ”Känslan” har fått oss att sakna live-scenen.

  Under 2023 väntar ny musik och nya scener.

Lyssna på Huset

Boka Huset

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Huset och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Huset hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för Huset
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Kontakt

Företagsevent:

United Stages Nyhetsbrev - Signa upp nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer spännande nyheter från våra artister.