Konserter 2024/2025

Laddar...

We did not find any events for HOV1 in 2024/2025.

 • Om HOV1

  ”Vi är inte samma personer som vi var när vi satte oss längst bak i en turnébuss och körde mot Båstad den 7e juli 2016. Vi skulle kunna skriva en bok om alla äventyr vi har fått uppleva, tack vare att vi av kärleksfulla och naiva anledningar bestämde oss för att starta ett band. När man ser sig själv i spegeln varje dag, är det svårt att se hur man själv förändras. Livet händer vare sig man vill det eller inte. Och det händer alltid just nu. Vad det nu än betyder.

  För oss har det alltid handlat om att se framåt. Nästa låt, nästa sommar, nästa spelning och utmaning. Den inställningen har tagit oss längre än vad vi någonsin hade kunnat drömma om. Men det är först nu, när vi ser oss själva i spegeln. Som vi faktiskt förstår att det snart har gått åtta år sedan den där varma morgonen i juli. Vissa har hoppat av på vägen, andra sitter fortfarande stadigt kvar. Förhoppningsvis kan gamla, nya och nuvarande medresenärer samlas och fira att turnébussen inte har stannat till riktigt än. För Folkets park, Trädgårdsföreningen och slutligen vår gamla vän Zinkensdamm. Efter åtta år har det äntligen blivit dags, för oss att springa in i varann”. Hov1, mars 2024.

   

   

   

Lyssna på HOV1

Boka HOV1

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för HOV1 och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka HOV1 hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för HOV1
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Kontakt

Agent/Artistfrågor:

Företagsevent:

Nyhetsbrev - Sajna upp dig nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer!