Konserter 2024/2025

Laddar...

We did not find any events for Hoffmaestro in 2024/2025.

 • Om Hoffmaestro

  Detta legendariska Stockholms-band behöver knappast någon närmre presentation. Med sin sin eklektiska blandning av ska, dansanta rytmer och progressiva tung gung så är Hoffmaestro så nära ett säkert kort man kan komma när det kommer till att sätta fart på festen.

  Ni som haft glädjen att uppleva bandet live vet att en Hoffmaestro show är en energisk upplevelse utöver det vanliga och att det inte är för intet som de regelbundet tillskrivs epitetet Sveriges bästa liveband. Hoffmaestros shower bjuder på ett flertal av bandets numera klassiska hits, som sammantaget genererat över 100.000.000 plays på Spotify – alltid med ett medryckande sväng och en smittande energi.

  Bandet har för närvarande en paus från sitt offentliga turnerande då dom laddar om inför sitt 20-års jubileum nästa år (2025), men är tillgängliga för företgsbokningar så missa inte denna chans att boka dom och deras explosiva konsertupplevelse till din fest.

   

Lyssna på Hoffmaestro

Boka Hoffmaestro

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Hoffmaestro och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Hoffmaestro hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för Hoffmaestro
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Kontakt

Agent/Artistfrågor:

Företagsevent:

Nyhetsbrev - Sajna upp dig nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer!