Hästpojken

Konserter 2022/2023

Laddar...

We did not find any events for Hästpojken in 2022/2023.

  • Om Hästpojken

    Hästpojkens fjärde album ”Hästpojken är död” som släpptes våren 2018 har haft ett fantastiskt mottagande både från publiken och kritiker.  Publiken sjunger nu med lika mycket till de nya låtarna som till klassiker som ”Caligula” och ”Gitarrer & bas, trummor och hat”. Med träffsäkra och ibland surrealistiska texter och ett ständigt driv i musiken har Hästpojken etablerat sig som en av landets bästa liveakter.

    Efter att ha spelat i Bad Cash Quartet – som albumdebuterade med sin självbetitlade skiva redan för 20 år sedan och bl.a. turnerade med Broder Daniel – bildade Martin Elisson och Adam Bolmeus (samt BD:s Lars ”Poplars” Malmros, som sedermera lämnade bandet efter första skivan) Hästpojken. År 2008 kom debutalbumet ”Caligula”. Med mängder av spelningar i ryggen började Hästpojken 2009 på album nummer två som fick namnet ”Från där jag ropar”.  Med tredje albumet ”En magisk tanke” tog bandet en lite annan inriktning, låtarna kom mer att handla om vardagliga händelser och låten ”Sommarvin” blev en stor hit långt utanför Hästpojkens vanliga popkretsar.

    Pressmaterial

Lyssna på Hästpojken

Boka Hästpojken

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Hästpojken och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Hästpojken hos oss

  • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
  • Exklusivt bokningsbolag för Hästpojken
  • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

United Stages Nyhetsbrev - Signa upp nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer spännande nyheter från våra artister.