Konserter 2024/2025

Laddar...

We did not find any events for Grannen Måns in 2024/2025.

 • Om Grannen Måns

  Grannen Måns är artisten som tagit barnmusiken med storm på bara två år. I dagsläget finns det inte nog inte en enda person under 15 år som inte vet vem Grannen Måns är. Hans musik kännetecknas av glada och roliga texter och melodier där flera av låtarna också har ett pedagogiskt och värderingsbyggande innehåll.

  Grannen Måns startade som ett youtubefenomen när han medverkade på sin grannes Youtubekanal, Sebastian Tadros. Han blev snabbt en av de populäraste inslagen på Tardos kanal och det dröjde inte länge innan duon började skapa musik under namnet Grannen Måns!

  I dag har grannen Måns stora egna sociala medier där han snabbt ökat i popularitet. Hans musikvideos har över 10 miljoner visningar, hans musik har streamat upp emot 20 miljoner gånger och han har gjort flera framträdanden och däribland invigt Sommarlovsmorgon med sin låt ”Sommarlov”.

  Redan nu är Grannen Måns en av Sveriges mest streamade och populäraste barnartister och framtiden är fylld av planer som ska sättas i verket!

Lyssna på Grannen Måns

Boka Grannen Måns

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Grannen Måns och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Grannen Måns hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för Grannen Måns
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

KONTAKT

Agent/Artistfrågor:

Företagsevent:

Nyhetsbrev - Sajna upp dig nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer!