Konserter 2024/2025

Laddar...

We did not find any events for Grandi in 2024/2025.

 • Om Grandi

  Den nya popduon Grandi utgörs av låtskrivarna och producenterna Stella Ringdahl och Elsa Levahn. De träffades på låtskrivarskolan “Musikmakarna” 2019 där idén om Grandi föddes. Efter att ha jobbat tillsammans sedan dess blev de våren 2022 den första akten att sajnas till Lalehs nya skivbolag PALANG. Nu är Laleh deras mentor & A&R.

  Debutsingeln “Everyone” släpptes sommaren 2022 och följdes upp av låten “Good” så sent som i september. Den senare låten premiärade de i SVT Babel.

  Tillsammans har de som mål att skapa ett lekfullt universum med catchy musik som sprider glädje och energi! De vill skriva om roliga saker som peppar – inte tvärtom.

  Under våren 2022 har Grandi gjort sitt första möte med sin publik på en 16-datum lång klubbturné tillsammans med Björn Holmgren och Junie. Under sommaren har duon tagit stora kliv på livescenen när de varit förband på Lalehs stora arenaturné med stopp på bland annat Dalhalla och Ullevi. I samband med turnéstarten, i början av augusti, släppte de en akustisk version av låten ”Eighteen”. Låten handlar om att växa upp och med den hade Grandi sin första stora filmsynk i Netflix-filmen ”One More Time” (Hedda Stiernstedt mfl).

  Deras senaste singelsläpp ”Childhood Dreams” är en affirmation och hyllning till våga fortsätta tro och kämpa för att ens barndomsdrömmar en dag kan slå in. Med en smittande dans-elektronisk ljudmatta som förvandlar vardagens tristess och problem till festpepp och empowerment fortsätter Elsa och Stella att imponera på den svenska popscenen!

Lyssna på Grandi

Boka Grandi

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Grandi och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Grandi hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för Grandi
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Kontakt

Agent/Artistfrågor:

Företagsevent:

Nyhetsbrev - Sajna upp dig nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer!