Gottfrid Krantz

Konserter 2022/2023

Laddar...

We did not find any events for Gottfrid Krantz in 2022/2023.

 • Om Gottfrid Krantz

  Gottfrid Krantz resa i Idol 2019 satte avtryck size XXL.  Nu finns det Gotte-orter, Gottekakor och Gottebussar i landet. Unge herr Krantz fick nya Idoltittare från 3 – 90 år att bänka sig på fredagarna. Han slutade på fjärde plats. – Du har varit motorn i hela serien, sade programledare Per Lernström efter finalen där Per även instiftade priset Guldgotten.

  Norrlänningen med båda fötterna på jorden sjöng rock and roll och ballader från femtio- till nittiotalet talet på ett sätt som gick rakt igenom åldrar och musikgenrer. 24-åringen är född på scenen i ”pappas band” och har redan turnerat i tio år. Passande nog fick han perfekt pich, rörelser, dans och utseende som mejslat ur gjutformen för den perfekta artisten. Resultat: En charmig naturkraft med operaskolad sångröst som tar allt och gör det med oemotståndlig närvaro på scenen.

  Duetten med Carola är något av det bästa som sänts i Idolväg. Gottfrid Krantz åkte upp jämsides med Carola och tryckte fullt i röstresurser så TV-publiken reste sig. – Det här var Eurovisionsvinst De Luxe, sa Nikki Amini i den stående, applåderande juryn.

   

  Pressmaterial

Lyssna på Gottfrid Krantz

Boka Gottfrid Krantz

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Gottfrid Krantz och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Gottfrid Krantz hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för Gottfrid Krantz
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

United Stages Nyhetsbrev - Signa upp nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer spännande nyheter från våra artister.