Felicia Takman

Konserter 2021/2022

Laddar...

We did not find any events for Felicia Takman in 2021/2022.

 • Om Felicia Takman

  I juli 2020 singeldebuterade den hypade Stockholmstjejen Felicia Takman med låten ”Ditt Problem” som direkt adderades av P3. Två veckor senare släppte hon den akustiska balladen ”Du Vann” och i slutet av september kom singeln ”Dunka Dumma Hjärta Dunka” (som även den blev en P3-favorit). November hann knappt börja innan EP:n ”Hatar att förlora” släpptes.

  Tre hyllade singlar, en färsk EP, omslagsintervju i DN och stort uppmärksammad av GAFFA. Felicia Takman är här!

  Felicia är uppväxt i ett musikaliskt hem, och har alltid älskar musik. Men i perioder, när hon skrev musik, valde hon att inte berätta det för någon för att slippa känslan av att behöva bevisa sig.

  – Jag har alltid vetat att det är musik jag vill hålla på med. Men jag har inte vågat att säga det högt. Jag har inte vågat stå för det, eftersom jag inte tyckte att jag var tillräckligt bra, säger Felicia Takman.

  Felicia Takman skriver personlig pop på svenska och texterna är en stor del av hennes artisteri. Allt hon skriver om är självupplevt, och för henne är det viktigt att texterna kan knyta an till henne själv.

  Hon har också skrivit Kim Cesarions nya singel ”Plåga Mig”. Hon gör också en duett med Emil Gustafsson på hans senaste singel ”Vi va bara barn”- en låt som Emil skrivit tillsammans med Molly Sandén.

   

  Pressmaterial

Boka Felicia Takman

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Felicia Takman och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Felicia Takman hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för Felicia Takman
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Agent