FEELS & VIBES TOUR

Konserter 2023/2024

Laddar...

We did not find any events for FEELS & VIBES TOUR in 2023/2024.

 • Om FEELS & VIBES TOUR

  Sveriges hetaste hiphop- och r’n’b-artister på gemensam vårturné

  Sveriges r’n’b-drottning Cherrie, Grammisvinnaren ASME och hiphop-legendaren Ricky Rich gör gemensam vårturné. Nio utvalda städer kommer få uppleva det bästa av det bästa. Med på turnén följer också framtidsduon Femme Fatale Selection som med sin unika blandning av afrobeats, pop, r’n’b, dancehall och Amapiano visar vägen in i framtiden.

  Cherrie Sveriges egna r’n’b-drottning Cherrie har prisats på både P3 Guld, Grammis och har tilldelats en rad utmärkelser för sitt artisteri. Hon lyfter gärna fram sina rötter i ständig support för sin hemort och visar vägen för den yngre generationen. 2021 deltog hon i TV4s Så Mycket Bättre och gjorde bland annat en hyllad version av Peter Jöbacks ”Stockholm i natt”.

  ASME Med två albumettor och en singeletta har Asme fans över hela Norden. Han har gjort stora samarbeten med tex Stormzy, Håkan Hellström, Axel Arigato med flera. P3 Guld och Grammis-vinster, en kvarts miljard streams och karriären har bara börjat för Asme!

  Ricky Rich En unik röst, melodisk rap och orientaliska melodier.  Så har den här legendaren lagt grunden för ett helt nytt sound. Han är inte bara känd för att alltid gå sin egen väg utan också för att skapa helt nya vägar. I år har du sett honom i SVTs hyllade dokumentärserie ”När hiphopen tog över”.

  Support: Femme Fatale Selection Med sin unika mix av afrobeats, pop, rnb, dancehall och Amapiano ger den här duon nytt liv till musiken. Deras explosiva dj-set innehåller både dans och akrobatik. Under 2023 släpps både remixer och eget material, nu är det dags för Sverige att vakna!

Lyssna på FEELS & VIBES TOUR

Boka FEELS & VIBES TOUR

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för FEELS & VIBES TOUR och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka FEELS & VIBES TOUR hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för FEELS & VIBES TOUR
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Nyhetsbrev - Signa upp nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer!