Konserter 2023/2024

Laddar...

We did not find any events for Familjen in 2023/2024.

 • Om Familjen

  ”Jag gjorde upp en eld för dig och nu brinner hela skogen”

  2007 tändes en eld som brinner än. Familjen slog igenom stort med den euforiska hitten ”Det snurrar i min skalle” som fick dansgolven att explodera. 14 år senare har såväl den svenska housemusikens segertåg över världen som vågen av indiepop på svenska kommit och gått. Men Familjen är kvar!

  14 år av fantastisk, elektronisk pop med både personligt varma, smarta och politiska texter. Skildringar av såväl av dagens Sverige som av människan. En karriär som tagit Familjen, eller Johan T Karlsson som det står i passet från dansgolven till TV-sofforna och hans medverkan i Så mycket bättre 2014.  2021 är familjen aktuell med låten Malmö Stad som förekom i SVT:s succéserie Den tunna blå linjen. Ett smakprov från ett kommande album, det första sedan ”Kom” från 2018.

  Lagom till att samhället äntligen öppnar upp är det också dags för Familjen att inta scenen för att tillsammans med eviga kollegan Andreas Tilliander och trummisen Per Nordmark sätta dansgolv i brand med sina furiösa speglingar.

Lyssna på Familjen

Boka Familjen

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Familjen och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Familjen hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för Familjen
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Kontakt

Agent/Artistfrågor:

Företagsevent:

Nyhetsbrev - Signa upp nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer!