Edda Magnason

Konserter 2022/2023

Laddar...

We did not find any events for Edda Magnason in 2022/2023.

 • Om Edda Magnason

  Artisten, låtskrivaren, producenten och skådespelerskan Edda Magnason är ett unikum och verkar i ett helt eget universum. Hon rör sig på ett närmast Frank Zappa-likt sätt obehindrat mellan jazz, pop och soul. 2010 debuterade Edda som soloartist och har sedan dess släppt tre fullängdsalbum med det senaste 2014 som hette ”Woman Travels Alone”. 2019 släppte Edda Magnason EP:n ”Tune Of A Crooner EP1”(Parlophone/Warner Music Sweden).

  De senaste åren har Edda Magnason bland annat varit solist på både Göteborgsoperan och Malmö Opera och tilldelats en rad priser, för att nämna några: Expressens musikpris Spelmannen, Lena Nyman-priset och en Guldbagge för Bästa Kvinnliga Huvudroll i succéfilmen ”Monica Z”. Edda har också de senaste åren varit med i Mikael Wiehes hyllade föreställning ”…har du sett världen” som har spelats på Malmö Live samt på Folkoperan i Stockholm.

   

  Pressmaterial

Lyssna på Edda Magnason

Boka Edda Magnason

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Edda Magnason och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Edda Magnason hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för Edda Magnason
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

United Stages Nyhetsbrev - Signa upp nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer spännande nyheter från våra artister.