Konserter 2024/2025

Laddar...

We did not find any events for Dad Harmony in 2024/2025.

 • Om Dad Harmony

  Under hösten 2023 gjorde Dad Harmony en serie spelningar, bland annat en helt utsåld på Södra teatern i Stockholm. TikTok-fenomenet har visat att de kan trollbinda en livepublik.

  Det hela började på en svensexa, där medlemmarna filmade sig själva när de satt och sjöng acapella i en bubbelpool. Klippet lades sedan upp på TikTok, där det spreds som en löpeld och snabbt blev viralt.

  Papporna från Skellefteå blev kända över en natt, och deras första klipp har nu visats över 20 miljoner gånger.

  Sedan dess har Dad Harmony fortsatt att göra succé på TikTok, där de lägger ut klipp där de sjunger acappella, och lockar hundratusentals tittare. Deras följarskara är långt över miljonen på både TikTok och Instagram.

  Deras popularitet har även nått utanför Sveriges gränser och det är i USA, Tyskland, Japan och Frankrike som gruppen har flest följare. Dad Harmony är en nyskapande musikgrupp som består av de fem musikerna: Peter Vidmark, Tomas Vidmark, Sebastian Åkesson, Adam Stenlund och Michael Åberg.

  De tolkar kända låtar på ett unikt sätt i en familjär miljö, ibland med någon yngre familjemedlem närvarande som njuter av skönsången. Med sin unika och talangfulla sammansättning av medlemmar och deras passion för musik, är Dad Harmony en grupp som kommer att fortsätta imponera och inspirera lyssnare runt om i världen.

  Våren 2023 släppte Dad Harmony en av sina mest sedda tolkningar på Tiktok, Heal the world, på Spotify.

Lyssna på Dad Harmony

Boka Dad Harmony

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Dad Harmony och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Dad Harmony hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för Dad Harmony
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Kontakt

Agent/Artistfrågor:

Företagsevent:

Nyhetsbrev - Sajna upp dig nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer!