Clara Mae

Konserter 2023/2024

Laddar...

We did not find any events for Clara Mae in 2023/2024.

 • Om Clara Mae

  Sannolikheten att du har lyssnat på en låt skriven eller framförd av Clara Mae är stor. De första stegen i artistkarriären startade med skivkontrakt i USA på Atlantic där hon 2018 släppte sin debut EP ”Sorry for writing all the songs about you”. Singeln ”I’m Not Her” snabbt blev en succé med över 30 miljoner streams på Spotify och över 100 miljoner visningar på Youtube.

  Sedan debuten har Clara Mae samlat över 600 miljoner streams på verk hon skrivit eller framfört själv som artist. Med sitt enorma kreativa flöde har Clara Mae sedan debuten hunnit släppa två egna EPs och även gjort samarbeten med bl.a. amerikanska countryartisten Russell Dickerson och stjärnskottet Gnash. 2019 gästade hon bandet JUNG på genialiskt vackra balladen ”Let Him Go” som har sålt 2 x Platina och snurrats flitigt på radio. och Tillsammans har de framträtt på både Idol och Musikhjälpen. I början av 2021 är Clara Mae åter aktuell med ett nordiskt samarbete, denna gång med en av Danmarks största popartister Christopher.

  Clara Mae har turnerat flitigt i USA och Kanada, med artister som Ella Vos, samt gjort en stor Europaturné med kanadensiska Carlie Hanson.

  Längtan att få stå på scen igen är starkare än någonsin. Tills det är möjligt kommer Clara Mae fortsätta släppa musik, både med andra och på egen hand. Kommande låtar rör sig närmare ett mer organiskt sound, med låtar som fortfarande fokuserar på personliga, berättande, ärliga och relaterbara texter.

  Lägg namnet på minnet, Clara Mae är här för att stanna.

   

  Pressmaterial

Lyssna på Clara Mae

Boka Clara Mae

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Clara Mae och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Clara Mae hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för Clara Mae
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

United Stages Nyhetsbrev - Signa upp nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer spännande nyheter från våra artister.