Konserter 2024/2025

Laddar...

We did not find any events for Cherrie in 2024/2025.

 • Om Cherrie

  Sveriges egna r’n’b-drottning Cherrie har prisats i både P3 Guld, Grammis och har tilldelats en rad utmärkelser för sitt artisteri. Hon lyfter gärna fram sina rötter och visar ständig support för sin hemort och visar vägen för yngre generationen. Cherrie uppmärksammades efter hon släppt 2015 års debutsingeln Tabanja, detta blev startskottet för hennes musikaliska karriär och samma år nominerades hon till Grammis ”Årets nykomling” och ”Årets musikvideo”.

  Kommande år förstärktes med debutalbumet ”Sherihan” med låtar som ”Lämna Han”, ”Tusen stjärnor” och ”Aldrig Igen” som också fick ett gästspel av självaste Stormzy. Vilket senare ledde till att Cherrie var support för Stormzy under hela hans Europaturné. Samma år blev Cherrie utvald att göra 30 Days in LA and 30 Days in Chicago och under denna månad fick Cherrie pryda flera billboards runt om i Los Angeles och även öppna upp för artisten Jhené Aiko på slutsålda Avalon under sin tid i staterna.

  2021 var hon en av deltagarna i TV4s Så Mycket Bättre och gjorde bland annat en hyllad version av Peter Jöbacks ”Stockholm i natt”.

  Aktuell med bland annat Hosted by Cherrie-fester i Stockholm. Läs mer här.

Lyssna på Cherrie

Boka Cherrie

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Cherrie och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Cherrie hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för Cherrie
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Agent

Agent/Artistfrågor:

Företagsevent:

Nyhetsbrev - Sajna upp dig nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer!