Cajsa Siik

Konserter 2021/2022

Laddar...

We did not find any events for Cajsa Siik in 2021/2022.

 • Om Cajsa Siik

  ”Jag har en scen i huvudet där två kvinnor åker bil längs en dramatisk kustlinje och håller varandras händer. Ett brott har begåtts. En gräns har korsats. Kan vara mentalt eller fysiskt. Något har hur som lämnats bakom och det finns ingenting att återvända till. Rädslan, kraften och befrielsen i den gemenskapen. Kanske kvinnokraft. Eller kraften i att vara utsatta tillsammans. Som en slags bekännelse där man blottar sin värsta rädsla och släpper taget. De passerar en strand där det sitter en liten lite modfälld drake och spelar schack. Den sitter där ensam – utan motspelare – som en surrealistisk del av scenen som på något sätt säger att du inte vet någonting om någonting egentligen. Att allt och ingenting är möjligt. Det vemodiga utrymmet mellan nostalgin och framtiden.”

  Så här beskriver Cajsa Siik poppärlan ”This Girl Has A Gun” – en första singel ut från hennes kommande, fjärde, album som släpps i två delar under kommande höst/vinter. Albumet är producerat av Cajsa tillsammans med Erik Moberg och visar en artist som återigen uppfunnit sig själv – lekfullt, avskalat, kraftfullt.

  Cajsa Siik debuterade 2012 och har sedan dess släppt 3 fullängdsalbum och 1 EP. Under åren har hon hyllats internationellt av Q Magazine, BBC6, Line of Best Fit och Nylon, medan hemmaplan bjudit på så vitt skilda framgångar som långa P3-rotationer och en uppskattad tolkning av Bodil Malmstens lyrik i SVT Babel. Albumet ”Domino” (2017) tog Siik ut på Europaturné med Mitski och till headlinespelningar i Berlin och London. Senaste släppet var lo-fi-projektet ”Low Light Key Sessions” (2018), innehållandes bland annat Siiks allra första låt på svenska, som Jan Gradvall gav 4 stjärnor i DI Weekend.

  Vill du boka Cajsa Siik? Klicka dig vidare till Boka artist

  Pressmaterial

Boka Cajsa Siik

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Cajsa Siik och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Cajsa Siik hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för Cajsa Siik
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar