Brooklyn Tour

Konserter 2023/2024

Laddar...

We did not find any events for Brooklyn Tour in 2023/2024.

 • Om Brooklyn Tour

  Brooklyn Tour 2023 tar avstamp i Åre under stängningshelgen den 27 april, för att sedan ta nya tag i oktober där turnén fortsätter till Sundsvall och Helsingborg. Headline för turnén är Sveriges egna r’n’b-drottning Cherrie. Support i Åre är Random Bastards, Loxell, och DJ Shewit.

  ”Vi vill hylla alla de många ikoniska artister och musikgenrer som har kommit från Brooklyn genom åren. Fokus i år blir på lokala svenska artister där vi kan leverera en unik konsumentupplevelse genom att blanda etablerade och up & coming artister från olika platser i Sweden under alla evenemang som planeras för Brooklyn Tour 2023.” – Wille Biörck, Brand Manager, Brooklyn Brewery Sweden

  Cherrie har tilldelats en rad utmärkelser för sitt artisteri, bland annat både P3 Guld och Grammis. Hon lyfter gärna fram sina rötter med ständig support för sin hemort samt visar vägen för den yngre generationen. Cherrie uppmärksammades 2015, efter hon släppt debutsingeln Tabanja – detta blev startskottet för hennes musikaliska karriär och samma år nominerades hon till Grammis för ”Årets nykomling” och ”Årets musikvideo”.

  Random Bastards startade 2002 som ett lokalt kompisgäng med rötterna i skateboard, snowboard och hiphop. Under 20 års tid har crewet växt fram till ett av Sveriges största och mest framgångsrika kreativa kollektiv. I Åre bjuder de på en line-up bestående av en skön mix av RB-artister, bland annat får vi träffa Gonza-Ra, Trainspotters samt nya tillskottet Fridlyst.

  Öresundssonen Loxell har gjort sig känd för att fullkomligt mata ut släpp, med allt ifrån mixtapes, covers och freestyles. Senast i raden är “ÖVERSEAS 2” där han jobbar tillsammans med producenten PreGame. Men redan nu i vår är nya projekt på väg ut.

  DJ Shewit har åkt landet runt i sju år och spelat på Sveriges bästa klubbar. Tillsammans med Gärigheter har de även styrt klubbkvällar och events. Här kan vi förvänta oss nice beats – som kommer från alla hiphopens grenar, en blandning av futurebeats, Amapiano och bailefunk.

  Brooklyn Tour 2023 görs i samarbete med Brooklyn Brewery Alkoholfritt, United Stage och Kingsize Magazine.

  Datum 27/4 Veranden, Åre 27/10 E-street, Sundsvall 18/11 The Tivoli, Helsingborg

  * Fler datum kan tillkomma

Lyssna på Brooklyn Tour

Boka Brooklyn Tour

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Brooklyn Tour och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Brooklyn Tour hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för Brooklyn Tour
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Kontakt

Agent/Artistfrågor:

Nyhetsbrev - Signa upp nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer!