Broken Door

Konserter 2022/2023

Laddar...

We did not find any events for Broken Door in 2022/2023.

 • Om Broken Door

  Det är en otrolig resa duon gjort från första singeln ”Angel” fram till dagens sound. Efter framgångarna med singeln ”Addicted”, både på danslistan i Sverige och på radion i USA, har duon fått ny energi och har experimenterat fram det sköna internationella sound som singeln ”With You” har. Samma härliga sound har singeln ”Infinity” som släpptes i december 2018. En minut in i 2019 dvs. kl. 00.01 på nyårsafton överraskade de fansen och släppte en akustisk version av låten.

  2019 återvände  bandet med ny musik med singlen ”Slowly Breathe”.

  Broken Doors resa började 2010 då duon släppte Platina-hiten Angel, som spelades överallt och följdes upp av ett pärlband med radiohits. Broken Door har även gjort sig kända som en av Sveriges bästa live akter. De har turnerat flitigt och med Ep:n Colours har de tagit fram en live-show som passar alla ställen, med fullt band eller med deras unika akustiska duo-sättning.

  Pressmaterial

Lyssna på Broken Door

Boka Broken Door

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Broken Door och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Broken Door hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för Broken Door
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

United Stages Nyhetsbrev - Signa upp nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer spännande nyheter från våra artister.