brenn.

Konserter 2021/2022

Laddar...

We did not find any events for brenn. in 2021/2022.

 • Om brenn.

  ”En blandning av Nirvanas råhet mixat med popbandets melodier”

  Det här är brenn. – en norsk rockduo med en helt egen mix av färgstark, självlysande och lekfull rock.

  Edvard Smith Save och Rémy Malchère Pettersen träffades i gymnasiet och blev bästa vänner direkt. ”Spelar du trummor?” frågade Edvard och det var gnistan som inledde ett unik samarbete mellan de två och olika musiker. Otaliga timmar i studion och på scen har gett bandet ett välförtjänt rykte som ett av Norges mest spännande band, speciellt med tanke på att de släppte sitt debutalbum så sent som i oktober 2019. Kritikerna har hyllat duon för deras unika sound och texter i kombination med energin på scenen.

  Släppet av debutalbumet ”Elsker” var en milstolpe på duons väg som redan har innehållit spelningar på både Roskildefestivalen och Øyafestivalen. Bandets explosiva liveshower har skapat ett liverykte som växer sig allt starkare när bandet blev nominerat till ”Årets liveartist” på P3 Gull i Norge och på klubbturnéer i både Danmark och Sverige.

  Under sitt första år som band har brenn. redan hunnit med att vinna Spellemannprisen för Årets rock (norska Grammis). Något som gjort det kristallklart att duon är en kraft att räkna med bland Skandinaviens mest intressanta rockband.

  Framtiden är ljus, framtiden är brenn.

   

  Pressmaterial

Boka brenn.

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för brenn. och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka brenn. hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för brenn.
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar