Björn Holmgren

Konserter 2022/2023

Laddar...

We did not find any events for Björn Holmgren in 2022/2023.

 • Om Björn Holmgren

  Artisten och TikTok-fenomenet Björn Holmgren släpper sin debutsingel ”På Låtsas” den 14e januari.

  Björn Holmgren har länge varit aktiv på TikTok under sitt alias ”BussBerra” och har idag närmare 140 000 följare på plattformen. Han kickstartade året och sin artistkarriär med att bli omnämnd i Svenska Dagbladet som en av deras ”Artister att hålla koll på 2022”.

  ”På Låtsas” är den första singeln från stjärnskottet som kommer att släppa en rad singlar under våren 2022.

  ”På låtsas handlar om hur lurad jag kände mig när jag blev dumpad. Jag gick runt och trodde att vi hade det bra och som en blixt från klar himmel berättade hon att det var slut. I efterhand förstår jag ju att jag antagligen varit lite blind och inte sett tecknen. Men jag var fortfarande kär i henne och förstod inte hur hon från en dag till en annan inte ville bo med mig längre. Refrängen och textraden ”jag har förstått att allting var på låtsas” refererar till att jag började fundera på om hon någonsin hade älskat mig över huvud taget, eller om allt bara var på låtsas.” – Björn Holmgren

  Björn Holmgren är född och uppvuxen i Stureby i södra Stockholm och upptäckte redan som 10-åring att han hade en talang för att spela gitarr och piano. Han har inspirerats av artister så som Bob Dylan, Green Day, Oskar Linnros, Daniel Adams-Ray och Mumford And Sons.

  Pressmaterial

Lyssna på Björn Holmgren

Boka Björn Holmgren

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Björn Holmgren och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Björn Holmgren hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för Björn Holmgren
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

United Stages Nyhetsbrev - Signa upp nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer spännande nyheter från våra artister.