Billie the Vision and the Dancers

Konserter 2023/2024

Laddar...

We did not find any events for Billie the Vision and the Dancers in 2023/2024.

  • Om Billie the Vision and the Dancers

    Billie the Vision and the Dancers är ett band du ska se live för att förstå fullt ut. Det är en speciell magi som bara kan uppstå i kontakten mellan publiken och de på scenen. Live handlar det inte bara om musiken, det är också berättelserna.

    Sångaren och låtskrivaren Lars Lindquist älskar berättelser. Vissa blir en låt, andra blir ett mellansnack. Mellansnacket som blivit hans unika signum och fått publiken att skratta – och gråta – i 15 år nu. Billie the Vision and the Dancers har en trogen, bred och stadigt växande publik. När bandet i perioder inte lyckas samla ihop sig turnerar Lars ensam som Billie No Mates eller med sitt elektroniska enmansprojekt Bräkne-Hoby.

    Bandet har hunnit släppa 7 fullängdsalbum sen starten 2004. I slutet på året släpper de singeln ”I Feel So Good” och under på 2020 kommer en EP.

Lyssna på Billie the Vision and the Dancers

Boka Billie the Vision and the Dancers

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Billie the Vision and the Dancers och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Billie the Vision and the Dancers hos oss

  • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
  • Exklusivt bokningsbolag för Billie the Vision and the Dancers
  • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Kontakt

Agent/Artistfrågor:

Företagsevent:

Nyhetsbrev - Signa upp nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer!