Konserter 2024/2025

Laddar...

We did not find any events for Bella Winth in 2024/2025.

  • Om Bella Winth

    Bella Winth aká Isabella Winroth är född och uppvuxen i Kristianstad i södra Sverige började BELLA WINTH sin musikaliska resa på stadens lokala musikskola redan vid ung ålder. Därefter studerade hon artist- och producentutbildningar både i Sverige och i London, i London hade hon även ett band som hon gigade med runt omkring i Londons publiv. Efter att ha gjort musik på det engelska språket sedan debutsingeln 2018 har hon nu re-brandat och släpper musik på svenska, hennes skånska dialekt skymtas när hon sjunger med en kaxig attityd och vältränad röstteknik över trapiga beats och melankoliska melodier. Hennes låtar skrivs rakt från hjärtat och speglar självupplevda situationer om att hantera ett krossat hjärta, psykisk ohälsa och att stå upp för sig själv.

    Bella Winth är aktuell under hösten med låten ”Fula Lilla Fjäril”  som fått en hel del adderingar på radio och annan positiv uppmärksamhet. Under 2022 planeras ett fullängds album så håll utkik!

     

Lyssna på Bella Winth

Boka Bella Winth

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Bella Winth och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Bella Winth hos oss

  • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
  • Exklusivt bokningsbolag för Bella Winth
  • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Kontakt

Agent/Artistfrågor:

Företagsevent:

Nyhetsbrev - Sajna upp dig nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer!