Asme

 • Om Asme

  2018 testade Asme, från den svenska Hammarkulls-duon Aden x Asme, sitt självbetitlade soloprojekt med singeln ”No Mercy”. Vilken hemkörning! Låten gick rakt in på #4 på den svenska Spotify Top 50-listan och fick platina en månad senare. Idag, 5 år senare, har ”No Mercy” över 18 miljoner lyssnare på Spotify och över 6 miljoner visningar på YouTube.

  – Jag var skit när jag började. De sa åt mig att sluta och lämna musiken till Aden. Jag gillar när någon säger till mig ”det kan du inte göra”, sådana saker triggar mig och jag vill motbevisa dig. Så jag fortsatte att skriva texter och spela in och till slut fick jag till det. Asme i SVTs PSL.

  Aden x Asme är den kritikerrosade rapduon från Hammarkullen, Göteborg. Duon har varit topplistor i Sverige, streamat miljoner, samarbetat med brittiska giganten Stormzy, Afro B och Dun D och släppt hits som ”Dripping”, ”Granddaddy Purple” och så klart ”Starta Vågen”, duon vann även årets duo P3 Guld 2020 och 2022 kammade Asme hem årets hiphop på Grammis. Aden x Asmes debutalbum ”12 till 12” släpptes i juni 2019.

  Idag har gruppen delat på sig men Asme har fortsatt sin egen karriär och har gjort enorma moves. 2021 släppte Asme sitt album “Tusen Flows” som hamnade etta på topplistan samt blev låten “Färger” en mega hit ifrån albumet som också hamnade 1a och har idag över 30 miljoner streams.

  Bland mycket annat har Asme under 2022 sålt ut Trädgården i Göteborg tre gånger och Berns i Stockholm. 2023 satsar Asme stort på live!

   

  Pressmaterial

Lyssna på Asme

Boka Asme

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Asme och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Asme hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för Asme
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

United Stages Nyhetsbrev - Signa upp nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer spännande nyheter från våra artister.