Konserter 2024/2025

Laddar...

We did not find any events for Aron in 2024/2025.

 • Om Aron

  Aron slog igenom i ”Talang” 2022 där han stod som vinnare efter att ha imponerat stort på både tittarna och juryn med sin fantastiska sångröst. Redan på hans första audition valde en av jurymedlemmarna, Sarah Dawn Finer att använda sin så kallade ”Golden Buzzerknapp och skickade Aron direkt till final. Den då 11-årige Aron hyllades med stående ovationer och under programmets gång imponerade han stort med sina covers på ”And I am Telling you” och ”A change is gonna come”.

  En kort tid efter Talangvinsten skrev han avtal med Universal music och är därmed deras just nu yngst signade artist i Sverige. Aron har en mycket stor repertoar och han har hunnit spela in covers av Ne-Yos ”So sick” och Stevie Wonder’s ”Someday at Christmas. Ny musik kommer inom kort. Nu uppträder Aron på de stora scenerna och medverkade bland annat som artist i Lotta på Liseberg under sommaren 2022.

   

  test

Boka Aron

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Aron och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Aron hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för Aron
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

KONTAKT

Agent/Artistfrågor:

Företagsevent:

Nyhetsbrev - Sajna upp dig nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer!